Добро дошли на сајт секретаријата за здравство
Светски дан борбе против ХИВ-а ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
четвртак, 30 новембар 2017 17:18
Величина слова

Опширније...

 

Светски дан борбе против ХИВ-а, 1. децембар и ове године биће обележен низом актовности у здравственим установама у Војводини.

Опште болнице Вршац и Врбас организоваће ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА –бесплатно тестирање на ХИВ и саветовање, док ће остале опште болнице овај дан обележити предавањима завршним разредима средњих школа, конференцијама за штампу и гостовањима на локалним ТВ и радио станицама. У просторијама Kлиничког центра Војводине биће  организована конференција за штампу.

Опширније...
 
Реч струке – промоција чаописа „Реч лекара Клиничког центра Војводине“ ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
среда, 29 новембар 2017 16:41
Величина слова

Опширније...

 

Промоција првог броја часописа „Реч лекара Клиничког центра Војводине“ одржана је данас у просторијама Управне зграде Клиничког центра Војводине.

У жељи да се залагање и успеси истакнутих стучњака КЦВ забележе, да се прати реч струке и  стручног напредка лекара Клиничког центра Војводине, овај часопис представља  напор свих запослених лекара да се остави писани траг  о раду ове здравствене установе.

Часопис је промотивног, али и едукативног карактера.

 

Опширније...
 
Дан „Бање Кањижа“ ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
петак, 24 новембар 2017 15:31
Величина слова

Опширније...Данас је свечано обележен јубилеј - 104 године од постојања Специјалне болнице за рехабилитацију „Бања Кањижа“, чији оснивач је АП Војводина.
Тим поводом, уприличено је и отварање адаптираног базенског простора у оквиру лечилишта, како би се лечење различитих врста реуматизма и последица трауме, по чему је Бања Кањижа надалеко позната, подигло на виши ниво.

Током првог века постојања, бања се развила у савремену болницу за рехабилитацију која данас, уз примену најсавременијих метода, пружа не само здравствене услуге рехабилитације, него и услуге здравтсвено бањског туризма.

Боравак у Бањи Кањижа, такође омогућава релаксацију, регенерацију, рекреацију, превенцију и негу лепоте, што су туристички потенцијали који се ужурбамо развијају.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>