Добро дошли на сајт секретаријата за здравство
Отворена амбуланта Хитне помоћи у кругу Клиничког центра Војводине ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
уторак, 04 април 2017 14:19
Величина слова

Опширније...

Покрајински секретар за здравство доц. др Зоран Гојковић и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић присуствовали су отварању новог пункта Завода за хитну медицинску помоћ у кругу Клиничког центра Војводине у Новом Саду.

Од вечерас, дежурна служба Завода за хитну медицинску помоћ за одрасле радиће на новој адреси у оквиру Клиничког центра Војводина, јер је досадашњи пункт Хитне помоћи који се налазио у Његошевој улици затворен због реституције. Уз подршку Покрајинског секретаријата за здравство и Клиничког центра Војводине, Градска управа за здравство и Завод за хитну медицинску помоћ Града Новог Сада добили су ове просторије на коришћење.

Опширније...
 
Први српски сенолошки конгрес ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
петак, 31 март 2017 13:55
Величина слова

Опширније...Први српски сенолошки конгрес започео је данас у просторијама Ректората Универзитета у Новом Саду и на њему ће знања и искуства, у два дана трајања, разменити најбољи домаћи и страни стручњаци из области која се бави променама и болестима дојке.

Конгрес су званично отворили доц. др Ференц Вицко, државни секретар Министарства здравља и доц. др Зоран Гојковић, покрајински секретар за здравство, и том приликом указали на важност одржавања оваквих скупова експерата и мултидисциплинарног приступа, ради остваривања чврстих веза и плодоносне сарадња између свих специјалности које се баве болестима дојке, у циљу унапређења здравља и квалитета живота пацијената.

Увођење оваквог мултидисциплинарног приступа у лечењу тумора дојке захтева додатно ангажовање и велике промене у протоколима који тренутно постоје у свим болничким установана у нашој земљи.

Опширније...
 
Председник Пастор и секретар Гојковић у посети Општој болници у Суботици ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
четвртак, 30 март 2017 13:58
Величина слова

Опширније...Председник Скупштине АП Војводине Иштван Пастор и покрајински секретар за здравство доц.др Зоран Гојковић посетили су данас Општу болницу у Суботици и информисали се о тренутној ситуацији и радовима на адаптацији дела простора ове здравствене установе, у којој ће бити смештена прва ангио-сала намењена за лечење кардиоваскуларних болесника на територији града Суботице и Севернобачког управног окуга.

Током посете договорене су даље активности везане за инфраструктурна улагања у овој здравственој институцији, као и тренутна ситуација везана за набавку медицинске опреме од средстава издвојених из покрајинског буџета.
Покрајински секретар за здравство доц.др Зоран Гојковић нагласио је да је за све пројекте који су у току, а за потребе Опште болнице у Суботици и Севернобачки управни округ, Покрајинска влада током 2017. године издвојила преко 100 милиона динара.

Опширније...
 
Секретар Гојковић у Кикинди ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
уторак, 28 март 2017 17:21
Величина слова

Опширније...Покрајински секретар за здравство доц. др Зоран Гојковић данас је заједно са градоначелником Кикинде Павлом Марковим посетио Општу болницу и Дом здравља Кикинда.

Том приликом, доц. др Гојковић изјавио је да је Покрајинска влада из покрајинског буџета издвојила 10 милиона динара, те је Општа болница Кикинда добила нови рендген апарат, који је заменио стари из 1978. године.
Такође, Дом здравља у Кикинди донацијом је добио два ЕКГ апарата.

Секретар Гојковић је од стране директора ове две кикиндске здравствене установе информисан о тренутној и актуелној здравственој проблематици. Констатовано је да ће се у наредном периоду посебна пажња посветити решавању инфраструктурне и кадровске проблематике у Севернобанатском региону.

Опширније...
 
Секретар Гојковић у Сомбору ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
понедељак, 27 март 2017 15:15
Величина слова

Опширније...Током своје данашње посете Сомбору, покрајински секретар за здравство доц. др Зоран Гојковић заједно са градоначелницом Сомбора, Душанком Голубовић, обишао је Општу болницу „Др Радивој Симоновић“ и Дом зравља „Др Ђорђе Лазић“, где се упознао са актуелним проблемима у раду ових здравствених установа.

Том приликом, доц.др Гојковић обишао је и радове на реновирању дела објекта Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ , у којој ће бити смештена нова ангио сала.

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Следећа > Крај >>