Добро дошли на сајт секретаријата за здравство
Покрајинска влада: 6,4 милиона за поправку ангио сале на Институту за КВБ Војводине ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста администратор   
четвртак, 30 јун 2016 06:45
Величина слова

Опширније...На иницијативу председника Покрајинске владе Игора Мировића, на јучерашњој седници Владе, донето је решење о издвајању финансијских средстава у висини од 6,4 милиона динара са текуће буџетске резерве, ради хитне поправке ангио сале на Институту за кардиоваскуларне болести у Сремској Каменици.

Једна од првих одлука нове Покрајинске владе, упркос тешкој ситуацији у којој се налази покрајински буџет, била је да се пронађу неопходна средства за решавање овог важног сегмента нашег здравства, које се одражава на здравље наших грађана.

Покрајински секретар за здравство доц. др Зоран Гојковић истакао је да је на овај начин ургентно одговорено на молбу Института за кардиоваскуларне болести у Сремској Каменици, чији проблем са ангио салом траје већ два месеца, а да и поред перманентног обраћања бившој Влади АПВ, нико од надлежних није реаговао на овај кључни системски проблем који се, између осталог, тиче и лечења акутног инфаркта срца.Ресорни секретар је навео чињеницу да је и друга ангио сала, у овој чувеној здравственој установи на ивици рада, те да ће међу приоритетним задацима нове Покрајинске владе, посебно место заузимати брига за здравље свих грађана Војводине.

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 51 52 53 54 55 Следећа > Крај >>