Вести
Секретар Гојковић у Кикинди ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
уторак, 28 март 2017 17:21

Опширније...Покрајински секретар за здравство доц. др Зоран Гојковић данас је заједно са градоначелником Кикинде Павлом Марковим посетио Општу болницу и Дом здравља Кикинда.

Том приликом, доц. др Гојковић изјавио је да је Покрајинска влада из покрајинског буџета издвојила 10 милиона динара, те је Општа болница Кикинда добила нови рендген апарат, који је заменио стари из 1978. године.
Такође, Дом здравља у Кикинди донацијом је добио два ЕКГ апарата.

Секретар Гојковић је од стране директора ове две кикиндске здравствене установе информисан о тренутној и актуелној здравственој проблематици. Констатовано је да ће се у наредном периоду посебна пажња посветити решавању инфраструктурне и кадровске проблематике у Севернобанатском региону.

Опширније...
 
Секретар Гојковић у Сомбору ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
понедељак, 27 март 2017 15:15

Опширније...Током своје данашње посете Сомбору, покрајински секретар за здравство доц. др Зоран Гојковић заједно са градоначелницом Сомбора, Душанком Голубовић, обишао је Општу болницу „Др Радивој Симоновић“ и Дом зравља „Др Ђорђе Лазић“, где се упознао са актуелним проблемима у раду ових здравствених установа.

Том приликом, доц.др Гојковић обишао је и радове на реновирању дела објекта Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ , у којој ће бити смештена нова ангио сала.

Опширније...
 
Бржа и боља дијагностика за најмлађе грађане Војводине ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
четвртак, 23 март 2017 14:44

Опширније...Институт за здравствену заштиту деце и омладине Војводине, као једина референтна установа на територији Војводине, којој годишње гравитира 370 хиљада деце и омладине до 18 година, после 35 година има нови РТГ апарат.

Тим поводом, покрајински секретар за здравство доц. др Зоран Гојковић посетио је данас Институт за здравствену заштиту деце и омладине Војводине, где је истакао да Покрајинска влада, из ребаланса буџета 2016.године, определила 14 милиона динара за набавку новог Premium РТГ апарата са дигиталним записом.

 

 

Опширније...
 
Прелиминарна листа ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
четвртак, 23 март 2017 13:40

Јавни конкурс за доделу  средстава Покрајинског секретаријата за здравство удружењима за област здравствене заштите у 2017. години (''Службени лист АПВ'', број 6/17), објављен у ''Службеном листу АПВ'', број 6/17 од 1. фебруара 2017. године, дневном листу ''Дневник'' од 1. фебруара 2017. године и на интернет страници Покрајинског секретаријата за здравство www.zdravstvo.vojvodina.gov.rs.

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Следећа > Крај >>