Вести
Решење о додели средстава-здравствене установе ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
понедељак, 06 март 2017 14:19

На основу члана 16. став 5. и 24. Покрајинске скупштинске одлуке о покрајинској управи (''Службени лист АПВ'', бр. 37/14, 54/14-др.одлука и 37/16), члана 10. став 2. Правилника о поступку и критеријумима за распоређивање буџетских средстава Покрајинског секретаријата за здравство у вршењу оснивачких права над здравственим установама чији је оснивач Аутономна покрајина Војводина (''Службени лист АПВ'', број 3/17) у вези са Финансијским планом Покрајинског секретаријата за здравство за 2017. годину и Решењем о покретању поступка за доделу средстава путем јавног конкурса Покрајинског секретаријата за здравство број:138-401-131/2016 од 19. јануара 2017. године, покрајински секретар за здравство, доноси

Р Е Ш Е Њ Е
О ДОДЕЛИ СРЕДСТАВА ПO ЈАВНОМ КОНКУРСУ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ,
ОДНОСНО СУФИНАНСИРАЊЕ ИЗГРАДЊЕ, ОДРЖАВАЊА И ОПРЕМАЊА
ЗДРАВСТВЕНИХ УСТАНОВА У 2017. ГОДИНИ

Опширније...
 
Отворен Четврти интернационални симпозијум нуклеарне медицине ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
петак, 03 март 2017 14:05

Опширније...Покрајински секретар за здравство, Доц. др Зоран Гојковић поздравио је синоћ учеснике дводневног Четвртог интернационалног симпозијума нуклеарне медицине, који се одржава у Ректорату Универзитета у Новом Саду.

Симпозијум је намењен експертима из области нуклеарне медицине, са сврхом размене искустава и сагледавање актуелног стања и трендова у овој области.

Обраћајући се учесницима и отварајући симпозијум секретар Гојковић је истакао изузетан значај оваквих сусрета и видова сарадње, који окупљају еминентне стручњаке из области нуклеарне медицине.

Опширније...
 
First announcement: the call for abstracts has re-opened! ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
четвртак, 02 март 2017 13:27

It's our pleasure to announce the call for abstracts has re-opened for the 10th International Conference for the International Society for Health and Human Rights (ISHHR): "Mental health, mass people displacement and ethnic minorities".

The conference will take place between the 26th-29th September 2017 in the city of Novi Sad in Serbia.
While the event is targeted at psychologists, psychiatrists, counselors and other support workers, the conference also aims to build the capacity of researchers, advocates, journalists, students and other individuals working in the field of refugee support, civil society and community development.

Опширније...
 
Потпредседник Милићевић: Набавка магнетне резонанце омогућиће најбоље услове за лечење најмлађих пацијената ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
уторак, 14 фебруар 2017 11:33

Опширније..."Набавка магнетне резонанце (МРИ) за Дечју болницу веома је значајна акција, која ће обезбедити да малишани из целе Војводине добију најбољу бригу и негу током свог лечења и излечења", изјавио је потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић пред почетак данашњег састанка са руководством новосадске Дечје болнице и представницима компаније НИС, која се на позив Покрајинске владе укључила у акцију "Магнет за љубав".
Потпредседник Милићевић је додао да је нова Покрајинска влада здушно и енергично подржала акцију „Магнет за љубав“. Ту акцију су 2015. године покренуле компаније MK Group и TDE Services.
"Тренутно МРИ апарат намењен најмлађим пацијентима у Војводини не постоји", рекао је потпредседник Милићевић додајући да се за потребе Дечје болнице обави 750 до 800 прегледа најмлађих у другим институцијама, те да је годишње потреба за прегледима далеко већа.

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Следећа > Крај >>