Добро дошли на сајт секретаријата за здравство
У здравствени систем АП Војводине у протекле две и по године уложено више од пет милијарди динара ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
понедељак, 25 фебруар 2019 12:40
Величина слова

Опширније...

Председник Покрајинске владе Игор Мировић отворио је данас реконструисану Клинику за ортопедску хирургију и трауматологију Клиничког центра Војводине, истичући да је у здравствени систем АП Војводине, у протекле две и по године, уложено пет милијарди динара.

„Покрајинска влада је за радове на реконструкцији Клинике за ортопедију КЦВ и набавку најсавременије медицинске опреме издвојила 114 милиона динара. Сви радови су завршени у најкраћем року и овај објекат ће следеће недеље отворити врата за пацијенте“, рекао је председник Мировић.

 

 

 

Опширније...
 
И у Врбас стигао нови ЦТ апарат ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
петак, 22 фебруар 2019 11:57
Величина слова

Опширније...

 

После Сремске Митровице, Сомбора, Суботице, Кикинде, Вршца и Oпшта болница у Врбасу добила је нови ЦТ апарат.

Приликом посете Oпште болнице у Врбасу, покрајински секретар за здравство проф. др Зоран Гојковић изјавио је да ће почетком рада новог ЦТ апарата, у наредних месец дана, у потпуности нестати листе чекања дијагностичких процедура за 220 хиљада грађана који гравитирају болници у Врбасу.

 

 

 

 

Опширније...
 
Апарат стар 12 година одлази у историју ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
четвртак, 14 фебруар 2019 11:28
Величина слова

Опширније...

 

У Oпштој болници у Суботици почео је са радом нови ЦТ апарат.

Здравственом политиком Покрајинске владе и суботичка болница добила је најсавременији ЦТ апарат, који је у функцији већ неколико дана и ради пуним капацитетом, а који омогућава нове савремене дијагностичке процедуре и пружа подршку новим методама лечења.

У претходне две године, Покрајинска влада инвестирала је у медицинску опрему Oпштој болници у Суботици више од 178 милиона динара.

 

 

 

Опширније...
 
ПОКРАЈИНСКИ СЕКРЕТАРИЈАТ ОСУЂУЈЕ НАПАД У КЦВ ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
понедељак, 11 фебруар 2019 15:31
Величина слова

Покрајински секретаријат за здравство најоштрије осуђује напад који се током јучерашњег дана десио на запослену радницу Клиничког центра Војводине у Новом Саду.

Сматрамо да је било какав вид недоличног, неприкладног и нељудског понашања над здравственим радницима и запосленима у систему здравствене заштите, који воде бригу о здрављу свих грађана Републике Србије, крајње недопустив.

Колико је одговоран посао у здравственом сектору говори податак да се само током прошле године у Клиничком центру Војводине лечило више од 600 хиљада пацијената и да сваке године тај број значајно расте.

Упркос томе, неретко се дешавају овакве или сличне ситуације које захтевају сврсиходан одговор целог друштва, те позивамо све надлежне органе, да у складу са законом процесуирају и санкционишу све оне чије је понашање насилничко и непримерено.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 10 од 61