Добро дошли на сајт секретаријата за здравство
Секретар Гојковић посетио Општу болницу у Сремској Митровици ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
понедељак, 12 март 2018 13:28
Величина слова

Опширније...

Покрајински секретар за здравство доц. др Зоран Гојковић посетио је данас Општу болницу Сремска Митровица и обишао Одељење за палијативно збрињавање пацијената, које је започело са радом у оквиру пројекта „ Тake care“ („Брини се“) – Развијање и побољшање здравствених и социјалних услуга за угрожене друштвене групе у оквиру INTERREG IPA програма прекограничне сарадње Хрватска – Србија 2014 -2020.

„Овим пројектом омогућено је палијативно збрињавање најтеже оболелих пацијенти који гравитирају према Општој болници Сремска Митровица. У оквиру пројeкта, формирано је ново одељење са шест соба, 12 кревета и пратећом опремом, те запослено 10 нових здравствених радника“, нагласио је секретар Гојковић.

Опширније...
 
Акција Завода за јавно здравље Суботица ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
петак, 09 март 2018 10:46
Величина слова

Опширније...

 

Центар за промоцију здравља Завода за јавно здравље Суботица, у партнерству са Домом здравља Суботица, организовао је промотивну акцију 9. марта, у просторијама МЗ Александрово , а у оквиру обележавања Марта – месеца борбе против рака са циљем превенције ризичних понашања и промоције skrining прегледа.


 

 
Светска недеља борбе против глаукома ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
среда, 07 март 2018 13:33
Величина слова

Опширније...У циљу подизања свести о озбиљности глаукома и важности раног откривања и лечења, у свим општим болницама на територији АП Војводине, биће организована и обележена Светска недеља борбе против глаукома, у периоду од 11. марта до 17. марта 2018.године.

Поводом обележавања Светске недеља борбе против глаукома, лекари Клинике за очне болести Клиничког центра Војводине 12. марта 2018. године од 12х до 18х, вршиће проверу интраокуларног (очног) притиска свим заинтресованим грађанима који желе да дођу и провере исти у специјалистичкој Поликлиници КЦВ (сутерен, офтамолошка  амбуланта).

Опширније...
 
Мировић најавио додатних милијарду динара за опремање здравствених установа у Војводини ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Presbiro   
петак, 02 март 2018 12:30
Величина слова

Опширније...У Покрајинској влади данас су директорима 18 здравствених установа чији је оснивач АП Војводина, уручени уговори вредни 400 милиона динара, за набавку медицинских апарата и друге опреме. То су, између осталих, три нова ЦТ-апарата за болнице у Сремској Митровици, Сомбору и Кикинди, као и нова ангио-сала за Клинички центар Војводине, седма по реду у Војводини, чиме ће бити створени услови за адекватан третман неуролошких и васкуларних болести.

Уговоре је уручио председник Покрајинске владе Игор Мировић, који је рекао да је Покрајинска влада, уз залагање самих здравствених установа у Војводини, успела да заустави негативне процесе у здравственом систему на територији Војводине и да ову област стави у врх приоритета.

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 10 од 45